Wat is scanlot?Scanlot is een uniek spaar-, kras- en winsysteem.

Ontwikkeld vanuit de visie dat niemand verliest en niemand teleurgesteld zal zijn. Scanlot wordt als kraslot aangeboden als spaar- of winactie bij aankoop van artikelen in de winkel.

De speciaal ontwikkelde krasloten geven de consument altijd prijs of een winkans. Scanlot heeft een instant-win-mechanisme waarbij er, net als bestaande krasloten een directe prijs in de winkel kan worden uitgereikt, maar daarnaast altijd een extra winkans heeft na het scannen van een ‘verliezend’ lot.

In tegenstelling tot de huidige loten, waarbij er altijd meer verliezers dan winnaars zijn, biedt scanlot de extra mogelijkheid om bij verlies het lot te scannen via een te downloaden app. Hierdoor geeft het verliezend lot alsnog kans op een directe prijs of kan men meedingen naar trekkingen van speciale week-, maand-, of jaarprijzen. Scanlot kent dus geen verliezers en zorgt altijd voor tevreden klanten en sympathie voor uw merk.

Door de registratie van de scanloten en de speciale trekkingen kent en herkent scanlot alle gebruikers en vangen wij 100% data op van degene die krassen en scannen. Dat biedt de unieke mogelijkheid om hiermee in het vervolg uw klant nog beter te leren kennen en klantcontact met hen te onderhouden.
Scanlot verbindt geprinte media aan interactieve media, zorgt voor beleving en biedt alle mogelijkheden die hiermee verbonden zijn, zoals een positieve merkenpropositie en tevreden klanten.
|

Login

|