Hoe werkt scanlot?


U geeft uw klanten bij de kassa een gratis scanlot na aankoop van een door u bepaalde hoeveelheid artikelen of een bepaald geldbedrag.

De klant kan het scanlot direct krassen. Als er geen instant win is, waarbij de klant direct een bepaalde vergoeding ontvangt, krijgt deze de extra kans om het lot te scannen via onze app. Na het scannen met de smartphone zal het lot middels Augmented Reality tot leven komen en zal via een inspirerend filmpje worden aangegeven of de klant alsnog een instant win heeft of kans maakt op een andere (grotere) prijs.

Voor het innen van deze prijs zal de klant zich eenvoudig moeten registreren in de database. De registratie is middels de code op het kaartje en het achterlaten van enkele persoonlijke gegevens.

U bepaald wat deze prijzen zijn. U bepaald tevens of de klanten meedingen naar kortingen, weekprijzen, maandprijzen of zelfs grote jaarlijkse hoofdprijzen.
Omdat scanlot registreert hoe vaak uw klanten gebruikmaken van het krassen en scannen kunt u eenvoudig in ons loyaliyteitssysteem bepalen op welk moment u uw meest trouwe klanten extra beloningen geeft.
Hiermee stuurt u uw omzet naar behoefte.
|

Login

|