Tailor made programma


Scanlot is een actie die u niet alleen op prijs geheel naar eigen invulling kan inzetten.
Het biedt tevens de mogelijkheid om uw merknaam volledig te etaleren. De loten worden voorzien van uw eigen brand evenals de site die volledig naar uw wens wordt ingevuld. Indien u dat wenst kunnen wij de naam scanlot vervangen voor uw eigen merknaam. Zo is het gehele systeem naar uw wens positief in te vullen en in te richten. Zowel op prijsniveau als visueel niveau.

Door het toevoegen van uw eigen brand zal uw imago positief worden omarmd en krijgt u de kans om achteraf uw klanten naar eigen invulling te onderhouden. Wij vangen immers 100% data-, en scangebruik van uw klant op en u krijgt van ons alle data aangeleverd.
Daarmee is scanlot niet alleen een geweldig marketingmechanisme om traffic naar uw winkel te verzorgen, maar is dit de uitgelezen kans om uw klanten beter te leren kennen en after sales activiteiten te ontplooien, waarmee u uw toekomstig klantcontact kan uitbouwen. Scanlot geeft u dus de gelegenheid om op lange termijn met uw klanten een nauwe en intieme relatie aan te gaan.
|

Login

|